Tilbygning

Tilbygning i høj kvalitet

Drømmer du om en tilbygning til dit hjem?

Hos Murerfirmaet Døssing i Vejle kan vi hjælpe dig med en lang række opgaver, når det kommer til tilbygning til hus og tilbygning af parcelhus og villa i både Hedensted, Egtved, Jelling og andre nærliggende byer. Vi tilbyder også nybyggeri.

Kom godt fra start med rådgivning til tilbygninger

Når det kommer til en tilbygning, er mulighederne og meningerne mange. Vi vægter god og saglig rådgivning højt, så I kommer godt fra start og kan slappe af. Vores kompetencer omfatter f.eks.:

  • Renovering af hus
  • Nedbrydning af vægge
  • Ombygning af hus
  • Ombygning af parcelhus
  • Opbygning af nye vægge
  • Energioptimering

Hvad enten der er tale om et hus eller en murermestervilla, er der ingen opgave, der hverken er for stor eller for lille for os. Vi står gerne for det hele som totalleverandør eller udfører opgaver som fagentreprenør.

​​Hvad koster en tilbygning?

Men hvad koster en tilbygning så? Det afhænger selvfølgelig af den enkelte opgave og omfanget. Vi garanterer dog konkurrencedygtige priser, så du er sikret et holdbart resultat i høj kvalitet til en lav pris.

Ring eller skriv for et godt tilbud

Vil du gerne høre mere om, hvad vi vil kunne tilbyde dig, når det kommer til din tilbygning? Kontakt os allerede i dag på telefon (+45) 26 18 06 02 eller ved at skrive til os på e-mail info@murerfirmaetdossing.dk, hvis du ønsker yderligere oplysninger,

Du kan også bruge formularen på vores hjemmeside, som du hurtigt kan udfylde, hvorefter vi tager kontakt til dig, så vi i fællesskab kan finde frem til lige akkurat den løsning, der lever op til dine behov.

Ring for uforpligtende rådgivning og tilbud

Vi kommer gerne ud til en samtale, hvor vi gennemgår jeres muligheder. Dermed kan vi i fællesskab finde ud af, hvordan vi kan hjælpe med jeres byggeprojekt.

For at aftale nærmere, hvad vi som murerfirma kan hjælpe jer med, kontakt os på telefon
(+45) 26 18 06 02 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail info@murerfirmaetdossing.dk.

Kontakt os i dag