Renovering

Bred ekspertise i indvendig renovering og reparationer

Står I foran en indvendig renovering?

Hos Murerfirmaet Døssing ApS i Vejle har vi stor ekspertise med alle former for udvendig og indvendig renovering i huse, lejligheder og virksomheder.

Vi har kunder i bl.a. Vejle, Kolding, Horsens og Fredericia samt omegn, hvor vi naturligvis kommer ud til store, såvel som små reparationer

​Alt i indvendig renovering – fra nyt bad til reparationer

Vi tilbyder indvendig renovering af blandt andet hele boliger, hvor vi skaber nye hjem. Det kan også være udskiftning af klinker og fliser, eller badeværelser, som skal moderniseres.

Det kan endda være enkelte klinker, som er blevet løse eller er knækkede, eller lignende opgaver. ​Vi har en lang række samarbejdspartnere såsom elektrikere, VVS-installatører, malere og tømrere, som vi benytter i totalentrepriser.

Dermed kan vi varetage renoveringsopgaver for dig, hvor vi f.eks. installerer ny sanitet eller nye elinstallationer.

Hvad koster indvendig renovering?

Vi har altid fokus på at holde den aftalte pris og at levere høj kvalitet til tiden ved udvendig og indvendig renovering.

Få et uforpligtende tilbud på din renoveringsopgave

Du er altid velkommen til at kontakte os og få mere at vide om, hvad vi tilbyder af udvendig og indvendig renovering.

Vi kommer også gerne ud på en besigtigelse, hvor vi gennemgår boligen og kommer med råd og vejledning. Herefter sender vi et uforpligtende tilbud på opgaven.

Du kan ringe på telefon (+45) 26 18 06 02 for at aftale nærmere eller stille spørgsmål. Du kan også skrive til os på e-mail info@murerfirmaetdossing.dk.

Ring for uforpligtende rådgivning og tilbud

Vi kommer gerne ud til en samtale, hvor vi gennemgår jeres muligheder. Dermed kan vi i fællesskab finde ud af, hvordan vi kan hjælpe med jeres byggeprojekt.

For at aftale nærmere, hvad vi som murerfirma kan hjælpe jer med, kontakt os på telefon
(+45) 26 18 06 02 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail info@murerfirmaetdossing.dk.

Kontakt os i dag