Flisearbejde

Flisearbejde på badeværelse- og resten af huset

​Skal I have udført flisearbejde?

Hos Murerfirmaet Døssing ApS i Vejle laver vi alle typer klinke- og flisearbejde, fra badeværelset til spisestuegulvet. Vi kører ud til Kolding, Fredericia og Horsens og omegn.

Fliser og klinker hører ikke kun til i badeværelser. Langt de fleste rum med vægge og gangarealer, fra trapper til gang eller spisestue uden videre klare at få lavet flisearbejde.

Vi hjælper og rådgiver gerne, for at få dine ønske og drømme opfyldt.

Rådgivning om klinker og fliser i alle bade- og opholdsrum

Vi laver klinke- og flisearbejde i hele huse, og det kan være både vægge og gulve samt trapper. Det mere traditionelle flisearbejde består af udskiftning af klinker og fliser på badeværelser og toiletter.

Det har længe været almindeligt med fliser og klinker i køkkener, bryggers og entreer, men det er blevet populært med klinker i dagligstuer, spisestuer, fordelingsgange og udestuer, med det stadig større udvalg af materialer.​

Kombinationen af gulvvarme og bedre isolering har også været med til at gøre fliser og klinker i opholdsrum såsom dagligstuen ekstra populære.

Hvad koster det af få lavet flisearbejde?

Vores fokus er altid at overholde den aftalte pris og at levere kvalitet til tiden. Det gælder ved både store og små opgaver, herunder mindre reparationer. Det kan for eksempel være udskiftning af enkelte fliser.

Få et uforpligtende tilbud på flisearbejde

Kontakt os gerne for at få en snak om, hvad vi kan tilbyde inden for klinker og fliser. Vi kommer gerne ud på en besigtigelse, og vi giver også gerne råd og vejledning om materialer, farver og mønstre. Derpå kan vi fremsende et uforpligtende tilbud på klinke- eller flisearbejde.

Du kan ringe til os på telefon (+45) 26 18 06 02 for at aftale det nærmere forløb. Du kan også skrive til e-mail info@murerfirmaetdossing.dk.​

Ring for uforpligtende rådgivning og tilbud

Vi kommer gerne ud til en samtale, hvor vi gennemgår jeres muligheder. Dermed kan vi i fællesskab finde ud af, hvordan vi kan hjælpe med jeres byggeprojekt.

For at aftale nærmere, hvad vi som murerfirma kan hjælpe jer med, kontakt os på telefon
(+45) 26 18 06 02 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail info@murerfirmaetdossing.dk.

Kontakt os i dag