Profil

Om Murerfirmaet Døssing

Murerfirmaet Døssing er en virksomhed i fremgang, hvor vi har kvalitet til tiden og den aftalte pris i fokus. Uanset hvilken håndværksmæssig opgave du ønsker udført, kan Murerfirmaet Døssing hjælpe.

De fleste opgaver udfører vi i private hjem, men vi løser naturligvis også opgaver for virksomheder, offentlige institutioner, m.m. Det drejer sig ofte om modernisering af badeværelser, nybyg, renovering, facader, klinke- og flisegulve og meget mere.

Opgavernes størrelse varierer meget, og spænder helt fra småreparationer til nybyg/tilbyg, forsikringsskader til helentrepriser.

Vi samarbejder med en række dygtige underleverandører, herunder tømrere, VVS’ere, elektrikere, etc. Derfor behøver du kun henvende dig ét sted, hvis du ønsker din næste byggeopgave udført i høj kvalitet og til konkurrencedygtige priser.

Ønsker du yderligere oplysninger om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit næste byggeprojekt, er du velkommen til at kontakte os på tlf. (+45) 26 18 06 02 eller via kontaktformularen her.

Ring for uforpligtende rådgivning og tilbud

Vi kommer gerne ud til en samtale, hvor vi gennemgår jeres muligheder. Dermed kan vi i fællesskab finde ud af, hvordan vi kan hjælpe med jeres byggeprojekt.

For at aftale nærmere, hvad vi som murerfirma kan hjælpe jer med, kontakt os på telefon
(+45) 26 18 06 02 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail info@murerfirmaetdossing.dk.

Kontakt os i dag