Støbning af betongulv

Eksperter i støbning af betongulv og gulvvarme

Skal I have udført støbning af betongulv?

Hos Murerfirmaet Døssing ApS i Vejle er vi eksperter i at støbe betongulve i hele huse og lave gulvvarme for kunder i Kolding, Horsens, Fredericia og omegn.

Som murer har vi specialiseret os i at rive gulve op for at lave gulvvarme og støbe nyt, f.eks. som New Yorker -gulve eller i rå cement. Støbeopgaverne kan være i en totalentreprise eller en fagentreprise.

Mange valgmuligheder ved støbning af betongulv

Vi tilbyder støbning af betongulv i både ældre huse og i nybyggeri samt i tilbygninger. Vi kan f.eks. fjerne det gamle gulv og lave gulvvarme, før vi støber et nyt gulv. Samtidig kan vi støbe gulve i mange forskellige stilarter.

Vi kan støbe forskellige gulve såsom:

  • Conteco
  • Rå cement
  • New Yorker
  • Microcement (mikrobeton)
  • Anden støbning af betongulv
  • Støbning i enkelte rum og over hele huset​

Vi tager løbende kurser i at støbe betongulve, og holder os opdaterede på området. Derfor kan I være sikre på, at få kyndig rådgivning og flotte, solide gulve.

Hvad koster støbning af betongulv?

Vi har altid fokus på den aftalte pris og kvalitet til tiden. Samtidig har vi et tæt samarbejde med dygtige underleverandører, hvis der for eksempel skal laves el-arbejde eller VVS-installationer med videre.

Disse ting kan vi samle for dig, så du får én pris du kan forholde dig til.

Kontakt os for at få et tilbud på dit nye gulv

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om støbning af betongulv, og vi kommer gerne ud på en uforpligtende besigtigelse.

Du kan ringe til os på telefon (+45) 26 18 06 02 for at få mere at vide og for at aftale et møde, eller du kan skrive til os på e-mail info@murerfirmaetdossing.dk.

Ring for uforpligtende rådgivning og tilbud

Vi kommer gerne ud til en samtale, hvor vi gennemgår jeres muligheder. Dermed kan vi i fællesskab finde ud af, hvordan vi kan hjælpe med jeres byggeprojekt.

For at aftale nærmere, hvad vi som murerfirma kan hjælpe jer med, kontakt os på telefon
(+45) 26 18 06 02 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail info@murerfirmaetdossing.dk.

Kontakt os i dag